2.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Fin portion
  • Smager rigtig godt
  • Sødt og lækkert

 

  • Tager lidt tid at lave
Tid
7
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Disse appelsin scones er overraskende gode i smag, konsistens og mæthedsfornemmelse. Vi har haft udfordringer med opskriften, men er i dag en fantastisk opskrift du kan bruge til at byde enhver op til kaffe!

Appelsin kanel scones

Bedøm denne ret

4.41 fra 10 stemmer
Køkkentid35 minutter
Ventetid50 minutter
Samlet tid1 time 25 minutter
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 334kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 12g
Fedt: 29g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 100 gram mandelmel
  • 35 gram smør
  • 40 gram sukrin
  • 15 gram peanutbutter
  • 1 stk æg
  • 1 spsk kokosolie
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 100 gram hytteost
  • 1 stk appelsin Økologisk, ellers bliver kagen bitter

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 175°
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål, sammen med appelsinskrald fra en halv til en hel appelsin. Pres derudover også saften fra ca. en halv appelsin ned i blandingen.
  • Tag en lille skål og tilsæt smør og kokosolie. Smelt det i mikrobølgeovnen i 20 sekunder. Bland det med peanutbutter. Tilsæt nu de tørre ingredienser i den store skål sammen med et æg og hytteost, og bland det så godt sammen.
  • Tag en lille bageform og smør den med lidt fedtstof. Tilsæt nu dejen og fordel den.
  • Bag den ved 175° i 30-35 minutter, og lad den trække i 10-20 minutter efterfølgende
  • Server med en god kop kaffe til!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her