2.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Fin portion
- Smager rigtig godt
- Sødt og lækkert
- Tager lidt tid at lave
Beskrivelse af retten:
Disse appelsin scones er overraskende gode i smag, konsistens og mæthedsfornemmelse. Vi har haft udfordringer med opskriften, men er i dag en fantastisk opskrift du kan bruge til at byde enhver op til kaffe!
Appelsin kanel scones
Bedøm denne ret
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 334kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 12g
Fedt: 29g
Fiber: 1g
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 175°
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål, sammen med appelsinskrald fra en halv til en hel appelsin. Pres derudover også saften fra ca. en halv appelsin ned i blandingen.
- Tag en lille skål og tilsæt smør og kokosolie. Smelt det i mikrobølgeovnen i 20 sekunder. Bland det med peanutbutter. Tilsæt nu de tørre ingredienser i den store skål sammen med et æg og hytteost, og bland det så godt sammen.
- Tag en lille bageform og smør den med lidt fedtstof. Tilsæt nu dejen og fordel den.
- Bag den ved 175° i 30-35 minutter, og lad den trække i 10-20 minutter efterfølgende
- Server med en god kop kaffe til!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her
Hej
Er i gang med at bage scones. De blev helt flydende og brænder på i ovnen. Er der fejl i opskriften?