8.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Hurtig og simpel
- Velsmagende
- God og egnet frokost til Keto og LCHF
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
En simpel, hurtig og smagfuld salat, der blander valnødder på en grøn bund, og kombinerer det med en avocadobåd, der toppes med feta. Den er velsmagende og lækker, og er lavet på i et snuptag.
Avocadobåd med feta på bund af salat tilsat valnødder
Bedøm denne ret
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 515kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 14g
Fedt: 47g
Fiber: 4g
Ingredienser
Salat med avocadobåd
- 0,5 stk avocado
- 75 gram rucola
- 40 gram cherrytomater
- 50 gram feta
- 25 gram valnødder
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk balsamico eddike
- 1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
- Halver din avocado, og læg gem den ene i en lufttæt pose i køleskabet (hvis du laver det til 1 person). Skyl rucola og tomater, halver tomater og bland det i en skål.
- Lav en dressing af olivenolie, balsamico eddike og citronsaft, samt salt og peber, og hæld over salaten nu. Bland det godt, og læg salaten på en tallerken.
- Læg nu en avocado på toppen af sin salat, og læg feta i, stryg med lidt citronsaft, og krydder med masser af peber på avocadoen.
- Tag en pande og tørsteg valnødder på i et par minutter. De må godt blive lidt småbrændt. Drys dem på salaten inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her