8.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Hurtig og simpel
  • Velsmagende
  • God og egnet frokost til Keto og LCHF

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

En simpel, hurtig og smagfuld salat, der blander valnødder på en grøn bund, og kombinerer det med en avocadobåd, der toppes med feta. Den er velsmagende og lækker, og er lavet på i et snuptag.

Avocadobåd med feta på bund af salat tilsat valnødder

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid10 minutter
Ventetid0 minutter
Samlet tid10 minutter
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 515kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 14g
Fedt: 47g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat med avocadobåd
  • 0,5 stk avocado
  • 75 gram rucola
  • 40 gram cherrytomater
  • 50 gram feta
  • 25 gram valnødder
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk balsamico eddike
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

  • Halver din avocado, og læg gem den ene i en lufttæt pose i køleskabet (hvis du laver det til 1 person). Skyl rucola og tomater, halver tomater og bland det i en skål.
  • Lav en dressing af olivenolie, balsamico eddike og citronsaft, samt salt og peber, og hæld over salaten nu. Bland det godt, og læg salaten på en tallerken.
  • Læg nu en avocado på toppen af sin salat, og læg feta i, stryg med lidt citronsaft, og krydder med masser af peber på avocadoen.
  • Tag en pande og tørsteg valnødder på i et par minutter. De må godt blive lidt småbrændt. Drys dem på salaten inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her