6.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Lækkert og sprødt!
- Godt med fedt, fibre og protein
- Et rigtig lækkert tilbehør til det meste
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
En lækker og sommerlig smoothie, der blander ananas med en række Keto ingredienser og superfoods. Den er en et hurtigt og let morgenmadsmåltid, og holder sig stadig i den lave ende af kulhydratindholdet. En hurtig og nem morgenmad på Keto
Bagt spidskål med serranoskinke
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 290kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 24g
Fedt: 19g
Fiber: 1g
Ingredienser
- 1 stk spidskål
- 125 skiver serranoskinke
- 1 stk hvidløgsfed
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 190 grader°
- Halver spidskål på den lange led. Skær stilken væk.
- Del hver halvdel i 3 både.
- Put to stykker serranoskinke rundt om hver båd.
- Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Pres hvidløg i en hvidløgspresser eller hak meget fint. Bland hvidløg med olie.
- Pensel bådene med hvidløgsolien. Drys med salt og peber. Bag dem i ca. 10-12 min. indtil skinken er sprød (afhænger af hvor god din ovn er)
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her