5.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Hurtig at lave
- Lav på kulhydrater
- Rig på fedt
- Skal smages godt til, da de ellers kan være lidt smagsløse
Beskrivelse af retten:
Blomkålsrösti som tilbehør til maden, er et fantastisk alternativ til kartoflen. Den kræver ganske få ingredienser at fremstille, er hurtig at lave, og står i ovnen og passer sig selv, imens resten af måltidet forberedes
Blomkålsrösti
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 382kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 33g
Fedt: 19g
Fiber: 6g
Ingredienser
- 1 stk blomkål
- 150 gram revet ost
- 2 stk æg
- 2 tsk tørret oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200° C.
- Skær blomkålen i mindre stykker, og kom dem i en skål.
- Til blomkålen tilsættes de resterende ingredienser, og det hele blendes med en stavblender
- Mosen fordeles på en bradepande, i de ønskede størrelser til röstierne, og bages herefter i ovnen i ca. 20-30 min ved 200°
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her