3.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Suppens smag går lige i vores fede hjerte
  • Hurtig at lave og lækker
  • Utrolig fed uden egentligt at smage sådan

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Vi havde ingen forventninger til den her suppe, og blev nærmest væltet at stolen da vi smagte den. Smagen er simpelthen så god, og den var super nem at lave. Suppen egner sig meget til keto, og hvis du ikke har smagt den endnu, er du nødt til at prøve den!

Broccoli cheddar suppe

Bedøm denne ret

3.73 fra 22 stemmer
Køkkentid12 minutter
Ventetid20 minutter
Samlet tid32 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 627kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 28g
Fedt: 55g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 0,5 stk rødløg
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 500 ml bouillon
  • 1 stk broccoli
  • 50 gram flødeost
  • 60 ml piskefløde
  • 100 gram cheddar
  • 60 gram bacon
  • 0,5 tsk xanthan gum kan undværes

Fremgangsmåde

  • En meget simpel ret - Hak løg og hvidløgsfed. Steg løg i smør i en suppegryde, og tilsæt hvidløgsfed kort tid efter. Tilsæt kyllingeboullion. Hak broccoli i mindre buketter og tilføj det til gryden. Lad det koge godt op
  • Tilsæt flødeost og piskefløde, og steg bacon på en pande ved siden af. Lav bacon til krymmel og hav det i en skål ved siden. Tilføj xanthan gum i suppen og bland godt. Xanthan gum er med til at tykne suppen, men kan sagtens undværes. 
  • Tilsæt cheddarost 10 minutter inden servering, og lad det smelte. Gem eventuelt lidt til at drysse. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her