Dag to: Autentisk ungarsk gullash med oopsies

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid10 minutter
Ventetid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 729kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 47g
Fedt: 55g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 portion dag to: autentisk ungarsk gullash
Oopsies

Fremgangsmåde

  • Vi laver dag to med oopsies, så vi ikke skal have grønsagsris hver eneste dag! (Der er broccoliris i den oprindelige opskrift). Start med at lave dine oopsies!
  • Tænd for ovnen på 160°.
  • Adskil æggeblommer og æggehvider. Æggehviderne tilsættes salt, og piskes godt og grundigt luftige og faste
  • Pisk derefter æggeblommer og flødeosten sammen i en skål og tilsæt derefter bagepulver og loppefrøskaller. Pisk den her blanding indtil den får en dej konsistens, som kommer efter relativt kort tid
  • Bland forsigtigt de to masser sammen og læg dem på en kogeplade med bagepapir. Der skulle gerne blive til 6 store eller 8 mindre. Bag dem i 25 minutter, eller indtil de er gyldne og faste!
  • Varm din gullash og server med friskbagte oopsies!
Noter:
Denne opskrift bruges som dag to, for at undgå at tilføje ingredienser 2 gange til en madplan. Gå derfor til den oprindelige opskrift, hvis du ønsker den fulde information om opskriften
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her