7.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Spidskålssalat passer godt til resterne
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Denne ret er en variation af Cubansk gryderet med guacamole og lime, hvor vi spiser rester dagen efter. Vi kombinerer resterne fra den Cubanske gryderet med en spidskålssalat, rørt i en syrlig dressing og med et par majs til.
Dag to: Cubansk gryderet med spidskålssalat og majs
Bedøm denne ret
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 789kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 39g
Fedt: 66g
Fiber: 3g
Ingredienser
- 1 stk dag to: cubansk gryderet
- 0,5 stk spidskål
- 40 gram majs
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 0,5 tsk æblecidereddike
Fremgangsmåde
- Start med at lave dressingen ved at blande olivenolie, citronsaft og æblecidereddike. Smag til med salt og peber.
- Skær spidskål i lange stimler og bland dressingen ved. Tilsæt majs og bland salaten igen.
- Varm rester fra den cubanske gryderet, og spis det sammen med din spidskålssalat.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her