7.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Spidskålssalat passer godt til resterne

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Beskrivelse af retten:

Denne ret er en variation af Cubansk gryderet med guacamole og lime, hvor vi spiser rester dagen efter. Vi kombinerer resterne fra den Cubanske gryderet med en spidskålssalat, rørt i en syrlig dressing og med et par majs til.

 

Dag to: Cubansk gryderet med spidskålssalat og majs

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid10 minutter
Ventetid5 minutter
Samlet tid15 minutter
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 789kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 39g
Fedt: 66g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk dag to: cubansk gryderet
  • 0,5 stk spidskål
  • 40 gram majs
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

  • Start med at lave dressingen ved at blande olivenolie, citronsaft og æblecidereddike. Smag til med salt og peber.
  • Skær spidskål i lange stimler og bland dressingen ved. Tilsæt majs og bland salaten igen.
  • Varm rester fra den cubanske gryderet, og spis det sammen med din spidskålssalat.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her