2.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Velsmagende og smagfuld
- God mulighed for variation
- Til flere dage
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Denne ret er ganske hurtig, er velsmagende og kan varieres på mange måder, hvis man har mod på det. Den smager godt i sig selv, og kan spises med lidt tilbehør som blomkålsris. Den laves hurtigt i en gryde og bages i ovnen i den resterende tid. Den smager dejligt og kan spises af alle, Keto eller ej.
Dag to: Ovnbagt okseret med spinat og mozzarella
Bedøm denne ret
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 610.78kcal
Kulhydrater: 5.33g
Protein: 56.06g
Fedt: 38.71g
Fiber: 3.88g
Ingredienser
- 1 portion dag to: ovnbagt okseret med mozzarella
- 150 gram blomkålsris
- 1 spsk smør
Fremgangsmåde
- Denne ret er en nem omgang. Det er ovnbagt okseret fra dagen før, men i denne omgang spiser vi den med blomkålsris, for variationens skyld. Du kan sagtens undvære det dog. 150 gram blomkålsris giver dig ca. 3 gram netto kulhydrater mere, hvilket er meget lidt - Og et godt supplement.
- Varm din okseret, og steg blomkålsris på en pande i 1 spsk smør. Steg det ved hård varme i 2-3 minutter, og så er de klar!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her