2.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Velsmagende og smagfuld
  • God mulighed for variation
  • Til flere dage

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Denne ret er ganske hurtig, er velsmagende og kan varieres på mange måder, hvis man har mod på det. Den smager godt i sig selv, og kan spises med lidt tilbehør som blomkålsris. Den laves hurtigt i en gryde og bages i ovnen i den resterende tid. Den smager dejligt og kan spises af alle, Keto eller ej.

 

Dag to: Ovnbagt okseret med spinat og mozzarella

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid2 minutter
Ventetid5 minutter
Samlet tid7 minutter
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 610.78kcal
Kulhydrater: 5.33g
Protein: 56.06g
Fedt: 38.71g
Fiber: 3.88g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 portion dag to: ovnbagt okseret med mozzarella
  • 150 gram blomkålsris
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde

  • Denne ret er en nem omgang. Det er ovnbagt okseret fra dagen før, men i denne omgang spiser vi den med blomkålsris, for variationens skyld. Du kan sagtens undvære det dog. 150 gram blomkålsris giver dig ca. 3 gram netto kulhydrater mere, hvilket er meget lidt - Og et godt supplement.
  • Varm din okseret, og steg blomkålsris på en pande i 1 spsk smør. Steg det ved hård varme i 2-3 minutter, og så er de klar!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her