3.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • God kombination
  • Velsmagende, selv på dag to

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Beskrivelse af retten:

Dag to: Denne opskrift er en lækker keto ret der rammer plet på kombinationen af maden. Köfte er krydret oksekød, der sammen med den græske salat og græsk inspireret dip, haidari, giver et fantastisk måltid. Vi laver en stor portion, så vi kan bruge vores köfte som rester dagen efter.

 

Dag to: Sis köfte med haidari og karse-spinat salat

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid10 minutter
Ventetid2 minutter
Samlet tid12 minutter
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 519kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 42g
Fedt: 39g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 portion dag to: sis köfte med haidari
Karse-spinat salat med avocado
  • 50 gram frisk karse, kan undlades
  • 90 gram frisk spinat
  • 0,5 stk avocado
  • 40 gram parmesan
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Til denne opskrift bruger vi rester fra sis köfte samt lidt haidari. Vi kombinerer den med en karse-spinat salat, og avocado..
  • Start med at lave din salat ved at hakke spinat og karse groft og skære avocado i skiver. Anret på en tallerken med salaten, avocado, drys med parmesan (revet eller i store skiver), og drys med citronsaft og olivenolie.
  • Varm dine sis köfte og spis dem til!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her