6.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Smager som flødekartofler
  • Lækkert, fedt og sundt
  • God til flere dage

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Flødekartofler som er laver af blomkål og knoldselleri er en ufattelig lækker omgang keto tilbehør, som kan spises til næsten alt. Den kan desuden spises af alle - keto eller ej. Den er nem, sund og smager godt!

 

Falske flødekartofler

Bedøm denne ret

4.15 fra 14 stemmer
Køkkentid5 minutter
Ventetid45 minutter
Samlet tid50 minutter
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 468kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 15g
Fedt: 41g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk knoldselleri
  • 1 stk blomkål
  • 200 ml piskefløde
  • 200 gram flødeost
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 tsk stødt paprika
  • 100 gram revet ost
  • 75 gram cherrytomater

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 225°
  • Skær blomkål og knoldselleri i skiver (blomkål så meget som det kan skæres i skiver - det gør ikke noget hvis det smuldrer lidt).
  • Spred blomkål og knoldselleri i et stort fad. Tag en skål og bland piskefløde og flødeost, tilsæt salt, peber og paprika. Hæld det over fadet og bag det i godt 30 minutter. Tilsæt revet ost og læg cherrytomater på toppen. Bag det i 15-20 minutter mere, eller indtil osten er perfekt!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her