6.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Smager som flødekartofler
- Lækkert, fedt og sundt
- God til flere dage
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Flødekartofler som er laver af blomkål og knoldselleri er en ufattelig lækker omgang keto tilbehør, som kan spises til næsten alt. Den kan desuden spises af alle - keto eller ej. Den er nem, sund og smager godt!
Falske flødekartofler
Bedøm denne ret
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 468kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 15g
Fedt: 41g
Fiber: 3g
Ingredienser
- 1 stk knoldselleri
- 1 stk blomkål
- 200 ml piskefløde
- 200 gram flødeost
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk peber
- 1 tsk stødt paprika
- 100 gram revet ost
- 75 gram cherrytomater
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 225°
- Skær blomkål og knoldselleri i skiver (blomkål så meget som det kan skæres i skiver - det gør ikke noget hvis det smuldrer lidt).
- Spred blomkål og knoldselleri i et stort fad. Tag en skål og bland piskefløde og flødeost, tilsæt salt, peber og paprika. Hæld det over fadet og bag det i godt 30 minutter. Tilsæt revet ost og læg cherrytomater på toppen. Bag det i 15-20 minutter mere, eller indtil osten er perfekt!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her