4.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Lav arbejdstid
- Lækkert og nemt
- Kan varieres på mange måder og spises af alle
- Lang bagetid
Beskrivelse af retten:
Farsbrød er nemt, simpelt og har ikke lang arbejdstid. En fin måde at få et lækkert måltid, der kan varieres på titusinde måder. I denne hakker vi frisk dild i farsbrødet, topper med hvidløg og en række andre ting, og laver en valnøddesalat med blåbær ved siden af. Der er go', prøv den.
Farsbrød med sprød salat
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 712kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 55g
Fedt: 58g
Fiber: 4g
Ingredienser
Farsbrød
- 2 stk æg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk tørret basilikum
- 4 stk hvidløgsfed
- 0,5 bundt frisk dild
- 1 stk citron
- 800 gram hakket oksekød
- 30 gram mandelmel ca. 2 spsk
- 125 gram bacon
Salat
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 stk hvidløgsfed
- 125 gram rucola
- 0,25 stk agurk
- 40 gram blåbær
- 30 gram valnødder
Fremgangsmåde
- Varm ovnen til 200°. Tag en skål og tilsæt æg, olie, oregano og basilikum. Pres hvidløgsfed og hak dild fint og tilsæt også det til skålen. Riv skrællen fra ca. en halv citron og pisk det godt sammen.
- Tag så en stor skål og tilsæt kød, salt, peber, mandelmel og æggeblandingen. Bland det godt sammen med hænderne. Form det til en klump, og læg den i et ovnfast fad. Drys med lidt dild og vikl den ind i bacon. Bag det i ovnen i 50 minutter.
- Lav en dressing af olivenolie, citronsaft, lidt skræl fra citronen også og hvidløgsfed. Bland godt rundt. Tag en salatskål og tilsæt rucola, og skiveskåret agurk. Hæld dressingen over salaten
- Rist valnødder let på panden og drys over, og top det hele med blåbær.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her