7.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Hurtig og nem
- Smager godt
- Grøn og mættende
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Et hurtig, nemt og grønt måltid, der både mætter og smager godt. Det er en kombination af gode, grønne råvarer og sunde fedtstoffer. Spis det til frokost eller aftensmad på Keto
Grillet og grøn keto kyllingesalat
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto], [Low carb]
Kalorier: 592kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 50g
Fedt: 34g
Fiber: 6g
Ingredienser
Kylling
- 1 spsk olivenolie
- 300 gram kyllingebryst
- 2 spsk sojasauce
- 1 tsk sennep
- 1 tsk stødt paprika
- 1 stk hvidløgsfed
Salat
- 3 stk æg
- 125 gram blandet salat
- 1 stk avocado
- 1 stk løse tomater
- 30 gram radiser
Anretning
- 0,5 spsk olivenolie
- 20 gram sesamfrø
Fremgangsmåde
Kylling
- Start med at stege kyllingen og koge æggene, og så lav resten af salat. Så bland først olivenolie, soja, sennep, paprika og presset hvidløgsfed i en pose. Tilsæt din kylling og lad kyllingen trække i 15 minutter. Steg det så på en pande, ca. 4 minutter på hver side.
Salat
- Tilsæt vand i en skål, og når det koger, skruer du ned, og tilsætter dine æg langsomt med en spiseske. Sæt en timer på 8 minutter derfra, så æggene bliver hårdkogt.
- Skyl dine grøntsager og hak salat fint. Anret på tallerken. Skær tomat i skiver og fjern indmaden i avocado og skær i skiver også. Læg på tallerknen. Skær radiser i skiver og læg også ved. Pil æg, halver dem og læg dem ved.
Anretning
- Når kyllingen er gennemstegt, skærer du det i skiver og lægger det på salaten. Til slut, drysser du med et stryg olivenolie og sesamfrø på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her