3.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • God og sød smag
  • Mulighed for at tilsætte f.eks. low carb chokoladestykker
  • Skøn Keto-is

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
9

Beskrivelse af retten:

Med denne opskrift på en keto-is får du en super lækker, cremet og utrolig smagfuld chokolade keto-is. God til sommervarmen som er over os og fantastisk, når du er på keto/lchf. Vi bruger en lille spsk vodka for at hjælpe isen med at fryse godt, og det hjælper virkelig. Holder sig ca. 14 dage i fryseren

Hjemmelavet chokolade keto-is

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid15 minutter
Ventetid6 timer 20 minutter
Samlet tid6 timer 35 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto], [Liberal LCHF]
Kalorier: 606kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 12g
Fedt: 58g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 250 ml piskefløde
  • 2 stk æggeblommer
  • 1 stk æg
  • 75 gram sukrin
  • 15 gram kakaopulver
  • 1 spsk vodka, kan undlades

Fremgangsmåde

  • Kom piskefløde og kakaopulver i en gryde under jævnlig omrøring med et piskeris. Sørg for der ikke er klumper.
  • Pisk æg og æggeblommer sammen med sukrin i en stor skål, indtil det er luftigt.
  • Tag en gryde og fyld vand i og få det til at koge. Sæt herefter den store skål på, så det fungerer som et vandbad.
  • Hæld forsigtigt flødemixturen i skålen og rør grundigt undervejs. Bliv ved med at røre i skålen i 5-7 min. til det bliver en tykkere masse.
  • Tilføj vodka til skålen og kom skålen i fryseren i ca. 5 timer
  • Rør gerne i skålen 1 gang i timen og sæt den tilbage i fryseren.
  • Efter de 5 timer tager du isen ud. Den vil være hård, men efter 10-15 min. er den klar til at spise.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her