7.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Hurtigt og nemt
  • Ukompliceret og lækker

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Denne Keto ret er hurtig, nem og rigtig lækker. Vi halverer avocado og fylder dem med en lækker hønsesalat, og salaten samlet til et stort og lækkert Keto måltid.

Hønsefyldte avocado med baconsalat

Bedøm denne ret

4.67 fra 3 stemmer
Køkkentid20 minutter
Ventetid5 minutter
Samlet tid25 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 731kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 38g
Fedt: 61g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Bagte avocadoer
  • 2 stk avocado
Hønsesalat
  • 250 gram kyllingebryst
  • 100 gram mayonnaise ca. 7 spsk
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 bundt frisk purløg
Baconsalat
  • 1 stk hjertesalat
  • 50 gram cherrytomater
  • 125 gram bacon

Fremgangsmåde

Bagte avocado
  • Tænd ovnen på 200°.
  • Skær dine avocadoer i halve, fjern stenen, og læg de halve avocadoer på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 10 minutter.
Hønsesalat
  • Start med at stege din bacon, så du kan bruge baconfedtet til at stege resten i. Gem baconen til salaten.
  • Skær kyllingen i spisestørrelse, og steg dem i baconfedtet.
  • Hæld mayonnaise i en skål, og tilsæt purløg, citron, salt og peber. Blandkyllingen i skålen, og miks det godt rundt.
Baconsalat og servering
  • Skær hjertesalaten i strimler, og halvér cherrytomaterne.
  • Læg salaten nederst på en tallerken med tomaterne. Drys med stegt bacon, og læg avocadoerne på toppen. Fyld avocadoerne med hønsesalaten. Hurtigt, nemt og lækkert!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her