8.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Lækker og smagfuld sauce
- Simpel opskrift med flere forskellige ting
- Frisk og vild i smagen fra krydderurter
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
En rigtig lækker fiskeopskrift, som kan bruges med alle hvide fisk. Retten kombinerer grøn sauce, hvid fisk og en kombination af mynte og persille i en salat, og det fungerer rigtig godt sammen, samt spises med ovnbagte grønne bønner.
Hvid fisk med myntesalat og grønne bønner
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 513kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 38g
Fedt: 34g
Fiber: 7g
Ingredienser
Bagte grønne bønner
- 450 gram grønne bønner
- 1 spsk olivenolie
Bagt fisk
- 350 gram hvid fisk
Sauce
- 100 gram rucola
- 1 stk citron
- 2 stk hvidløgsfed
- 2 spsk olivenolie
Salat tilbehør
- 1 stk agurk
- 3 stk løse tomater
- 1 stk rødløg
- 1 bundt frisk persille
- 1 bundt frisk mynte
- 1 spsk olivenolie
- 1 stk lime
Fremgangsmåde
Grønne bønner og fisk i ovnen
- Tænd for ovnen på 210°. Tag en bageplade med bagepapir og læg de grønne bønner. Stryg med lidt olivenolie og salt, og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter. Sæt fisken ind, når der er 25 minutter tilbage.
- Smør et fad der passer til fisken, læg fisken i fadet, tilsæt salt og peber, og sæt den i ovnen i ca. 25 minutter. Skru temperaturen ned på 175°.
Sauce
- Tilsæt rucola i en blender, og tilsæt saft fra 1 citron og skal fra lidt under en halv citron, 2 hvidløgsfed, 100 ml olivenolie samt salt og peber. Blend det med en stavblender eller anden blender, og tilsæt eventuelt en spsk fløde eller mælk, hvis du har det.
Salat
- Skær agurk og tomater i tern og hak rødløget fint. Hak persille og mynteblade og tilsæt alt dette i en stor salatskål. Lav en blanding af lime og olivenolie, og hæld det over dressingen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her