6.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Lækker og sprød
  • Smager godt, og er et vellykket forsøg på en slags indbagt pizza

 

  • Mange kalorier, hvorfor vi vurdere den til 2. Bør kombineres med en kaloriefattig salat til
Tid
7
Smag
9
Ingredienser
7
Holdbarhed
8

Beskrivelse af retten:

Den indbagte pizza er en ret sjov og anderledes ret, idet den giver en lille følelse af indbagt pizza, uden at skulle mærke konsekvenserne af et kilo hvedemel. Den får en lækker skorpe, og er relativt nem at lave, hvis du før har arbejdet med en fathead dej. Super godt alternativ til en indbagt pizza på Keto. Prøv den af.

Indbagt pizza med parmeskinke og parmesan

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid15 minutter
Ventetid30 minutter
Samlet tid45 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 745kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 57g
Fedt: 53g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Pizzadej
Fyld
  • 1 spsk smør
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk balsamico eddike
  • 125 gram parmaskinke
  • 2 tsk tørret basilikum
Form pizza
  • 50 gram parmesan

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 190°. Hak løg fint og steg dem i smør i en gryde. Efter ca. 1 minut, tilsæt et presset eller hakket hvidløgsfed. Steg i et minut, og tilsæt nu balsamicoeddike. Steg til det er fordampet. Skær din parmaskinke i mindre stykker imens.
  • Tilsæt din parmaskinke til gryden og krydder med lidt salt og peber. Husk at parmaskinke er saltet på forhånd. Rør det godt rundt, og smag det til. Skru ned for varmen og gå videre til din pizza.
Indbagte pizzadej
  • Kom den revet ost, mandelmel og lidt salt i en skål, og rør rundt. Smelt herefter blandingen i en mikroovn, så det bliver til en dej. Ca. 30-40 sekunder. Rør i det, og smelt det eventuelt lige i 20 sekunder mere, hvis det ikke er helt smeltet.
  • Læg dejen på et stykke bagepapir, og læg et andet stykke bagepapir ovenover. Fordel dejen til en oval, hvor den ene side er dobbelt så lang som den anden.
  • Tag fyldet fra gryden, og læg det i en lang stribe i midten af dejen. Drys med parmesan på toppen hele vejen hen langs fyldet.
  • Tag en kniv og skær ude fra dejen og ind til fyldet. Flyt kniven 3-4 cm og gør det igen. Ude fra dejen og ind til fyldet. Skær sådan hele vejen rundt, og fyld nu "strimlerne" ind over fyldet over hinanden. På denne måde lukker vi fyldet inde.
    Find videovejledning her: https://www.youtube.com/watch?v=TOBBkp3djtc
  • Bag den i ovnen i 20-25 minutter ved 190°.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her