6.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Festmåltid!
- Hurtig og lækker
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Et sandt festmåltid med en sommerlig jordbær caprese, en lækker steak med masser af naturlig fedt og protein, samt en steaksauce, der er simpel men som går lige i hjertet. Det er en rigtig lækker Keto ret, der fungerer rigtig godt sammen.
Jordbær Caprese med steak og den bedste steaksauce
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 746kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 38g
Fedt: 63g
Fiber: 2g
Ingredienser
Den bedste steaksauce
- 1 stk skalotteløg
- 0,5 bundt frisk purløg
- 2 stk hvidløgsfed
- 4 spsk smør
- 1 spsk revet peberrod
- 1 tsk sennep
- 1,5 tsk tørret timian
- 0,5 tsk cayennepeber
Steak
- 300 gram oksestriploin
- 1 spsk smør
Jordblrcaprese
- 100 gram jordbær
- 125 gram rucola
- 80 gram mozzarella
- 2 tsk balsamico eddike
Fremgangsmåde
Steaksauce
- Start med at lave saucen, da denne gerne må stå lidt og derefter koges op igen, så smørret kan sætte sig og tykne saucen lidt mere.
- Hak skalotteløg, purløg og hvidløgsfed fint. Smelt smørret i en gryde, og stegdet. Tilsæt alle de øvrige ingredienser. Lad det simre.
Steak
- Krydr dine bøffer med salt og peber, og steg dem i lidt smør på en pande. De skal stege ca. 1 minut på hver side per cm tykkelse.
Jordbærcaprese
- Skær jordbær i halve, eller servér dem, som de er. Start med at lægge en bund af rucola på et fad, fordel jordbær og mozzarella ovenpå, og dryp med balsamicoeddike.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her