6.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Festmåltid!
  • Hurtig og lækker

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Et sandt festmåltid med en sommerlig jordbær caprese, en lækker steak med masser af naturlig fedt og protein, samt en steaksauce, der er simpel men som går lige i hjertet. Det er en rigtig lækker Keto ret, der fungerer rigtig godt sammen.

 

Jordbær Caprese med steak og den bedste steaksauce

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 minutter
Ventetid10 minutter
Samlet tid25 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 746kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 38g
Fedt: 63g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Den bedste steaksauce
  • 1 stk skalotteløg
  • 0,5 bundt frisk purløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 4 spsk smør
  • 1 spsk revet peberrod
  • 1 tsk sennep
  • 1,5 tsk tørret timian
  • 0,5 tsk cayennepeber
Steak
  • 300 gram oksestriploin
  • 1 spsk smør
Jordblrcaprese
  • 100 gram jordbær
  • 125 gram rucola
  • 80 gram mozzarella
  • 2 tsk balsamico eddike

Fremgangsmåde

Steaksauce
  • Start med at lave saucen, da denne gerne må stå lidt og derefter koges op igen, så smørret kan sætte sig og tykne saucen lidt mere.
  • Hak skalotteløg, purløg og hvidløgsfed fint. Smelt smørret i en gryde, og stegdet. Tilsæt alle de øvrige ingredienser. Lad det simre.
Steak
  • Krydr dine bøffer med salt og peber, og steg dem i lidt smør på en pande. De skal stege ca. 1 minut på hver side per cm tykkelse.
Jordbærcaprese
  • Skær jordbær i halve, eller servér dem, som de er. Start med at lægge en bund af rucola på et fad, fordel jordbær og mozzarella ovenpå, og dryp med balsamicoeddike.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her