4.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Smager virkelig godt
- Er hurtigt og relativt nemme at lave trods blender og vaffeljern
- Kræver både en blender og vaffeljern
Beskrivelse af retten:
Cheddarvafler er et super godt indspark til en anderledes morgenmad. De er ikke ligesom søde vafler, men laves med cheddar, jalapenos og flødeost, og får en rigtig lækker og krydret smag. Den er i virkeligheden en lækker kombination af chaffles, før de fik sig eget trendy navn.
Chaffles med cheddar (cheddarvafler)
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 person
Type: [Keto]
Kalorier: 498kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 23g
Fedt: 37g
Fiber: 4g
Ingredienser
- 100 gram flødeost
- 3 stk æg
- 15 gram mandelmel 1 stor spsk
- 1 spsk loppefrøskaller stor
- 1 tsk bagepulver
- 30 gram cheddar
- 15 gram jalapenos ca. 1 spsk
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienser undtagen cheddarosten, i en blender
- Riv cheddarosten og hæld den i den blendede masse og rør godt rundt
- Tilsæt fedtstof på vaffeljernet. Luk låget sammen, inden du tilsætter vaffelmassen, for at få fedtstof på begge sider
- Lav vaflerne på vaffeljernet
- Læg enten avocado eller blåbær på vaflerne (de smager begge fantastisk sammen), og eventuelt top med lidt græsk yoghurt 10%.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her
Der står i fordele at den kan laves dagen før, men samtidig står der også at den skal spises med det samme?
kan de bages og bruges til frokost? (altså timer senere) og kan de fryses?
Hej Anne! Nu blev opskriften opdateret! Det kan godt laves dagen før, men hvis du putter HUSK i, så undgå en lang beholder som et cyliner, da det kan blive mere stift, og derfor sværere at få ud. Og de ka godt fryses. Ved optøning er det bedste resultat i ovnen. De kan sagtens spises senere på dagen