[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1540465135872{border-bottom-width: 1px !important;background-color: #f1f1f1 !important;border-bottom-color: #ebebeb !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column][vc_column_text]
Madplan, aftensmad – 5
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1546003370560{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Vi starter denne madplan med en lækker “risret”, med blomkålsris. Vi klasker 3 æg i retten til sidst, som gør den fed, og gør blomkålsretten tæt, stegt og lækker. Tirsdag en rejesalat, som du nemt kan skifte ud med noget andet i madplanlæggeren. I retten til torsdag, som er en amerikansk Sloppy Joe, har vi ikke inkluderet brødet, da mange har sin egen opskrift på et godt LCHF brød. Vi brugte 90 sekunders keto brød
Aftensmad
Mandag: Stegt blomkålsris med kylling
Tirsdag: Rejesalat
Onsdag: Okseroulade med smørstegt spidskål
Torsdag: Sloppy Joe
Fredag: Indbagt pizza
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”7825,7843,4127,6596,7837″ img_size=”430×320″ speed=”1500″ autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1540468093761{margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]