8.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Smagfuld og kraftig i smagen
- Kan spises af alle
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Ramen er en asiatisk betegnelse for nudler og nudelsuppen her, som oftest kombineres med æg og en række andre ting. Den er velsmagende, kraftig i smagen og lækker. Bønnespirerne erstatter nudlerne
Keto ramen suppe med laks
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 535kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 36g
Fedt: 36g
Fiber: 7g
Ingredienser
Selve suppen
- 2 spsk kokosolie
- 2 stk hvidløgsfed
- 15 gram ingefær
- 2 spsk sojasauce
- 300 ml vand*
- 250 ml bouillon
- 0,5 tsk chilipulver
- 1 tsk sukrin
Topping
- 2 stk æg
- 125 gram bønnespirer
- 150 gram grønkål
- 1 stk frisk chili, kan undlades
- 3 stilke forårsløg
Laks
- 225 gram laksefilet
- 1 spsk smør
- 1 spsk sojasauce
Servering
- 1 stk lime
Fremgangsmåde
Selve suppen
- Tag en gryde og tilsæt kokosolie. Skær hvidløgsfed i skiver og steg i gryden. Skræl ingefær og riv det angivede ingefær i gryden og steg videre i kort tid. Tilsæt så resten af ingredienserne, rør rundt, og lad det simre i 15 minutter, eller indtil du har lavet resten af retten. Smag til med salt og peber.
Laks
- Tag en pande og tilsæt lidt smør og soja, og steg så laksen i 5-6 minutter på skindsiden, og 2-3 minutter på toppen. Sæt det til side. Hak frisk chili og forårsløg fint, og tilsæt på panden. Tilsæt så grønkål og bønnespirer og steg det i 3-4 minutter
Æg
- Kog æg i en gryde med vand i 7 minutter, og så er vi klar til at anrette.
Servering
- Del selve suppen op i det antal tallerkner der spiser med, og tilsæt så grønkål og bønnespirer. Læg et halvt æg på/i toppen, og fjern skindsiden fra laksen, og læg det ved.
- Server med en halv lime til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her