12.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Kold, frisk og lækker
  • Smager som koldskål skal smage
  • Er hurtig at lave
  • God mulighed for variation efter behov

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
10
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
9.5

Beskrivelse af retten:

Koldskål er en nødvendighed i den danske sommer, og nu er det også muligt at spise på LCHF / Keto. Dette er den bedste opskrift på koldskål OG kammerjunker til dato (2018), og den er LCHF / Keto venlig. Nyd den i den danske sommer!

 

LCHF Koldskål

Bedøm denne ret

4.50 fra 2 stemmer
Køkkentid5 minutter
Ventetid20 minutter
Samlet tid25 minutter
Opskrift til: 1 person
Type: [Liberal LCHF]
Kalorier: 293kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 18g
Fedt: 17g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 160 gram græsk yoghurt 10%
  • 200 ml kærnemælk
  • 1 stk æggeblommer
  • 8 gram sukrin ca. 1 spsk
  • 8 dråber stevia, kan undlades vaniljestang kan også bruges
  • 1 stk citron Skal og saft fra en halv til en hel citron

Fremgangsmåde

  • Vi anbefaler at du laver kammerjunkerne først, da de tager lidt længere tid. Koldskålen tager 5 minutter at lave, men bør nydes kold, og skal derfor køles ned, efter du har lavet den
  • Tilsæt græsk yoghurt 10% i en skål. Tilføj kærnemælk, æggeblomme, sukrin og steviadråber (eller vaniljestang). 
    Riv skallen fra en økologisk citron ned i retten, og tilsæt ca. 1 spsk. citron (eventuelt mere - smag til) 
  • Blend hele blandingen med en stavblender
  • Sæt på køl indtil den er tilpas nedkølet
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her