11.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Meget autentisk
- Stærk og lækker i sin smag
- Meget smagfuld og kraftig
- En anelse for stærk for nogle med den mængde jalapenos
Beskrivelse af retten:
Her får du en autentisk thai suppe, der giver dig et væld af smagsnuancer i en lækker og kraftig suppe. Den indeholder rød karry, ingefær, og kokosmælk, og bliver derfor krydret rund i smagen. Vi tilføjer desuden hvidkål i stimler, sukkerærter og jalapenos, der er en gode og spicy tilføjelser
Krydret thai suppe
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 497kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 41g
Fedt: 27g
Fiber: 12g
Ingredienser
- 350 gram kyllingebryst
- 2 spsk pofiber
- 3 spsk olivenolie
- 1 stk rødløg
- 40 gram jalapenos
- 2 stk hvidløgsfed
- 400 gram kokosmælk
- 200 gram hvidkål ca. 2 store håndfulde
- 125 gram sukkerærter
- 3 stilke forårsløg
- 2 stk lime
Krydderier
- 2 tsk rød karrypasta
- 0,5 tsk gurkemeje
- 1 tsk chilipulver efter smag
- 1000 ml bouillon
- 10 gram frisk ingefær
Fremgangsmåde
- Læg pofiber på en tallerken og vend kyllingen i det. Varm olie på en pande og steg kyllingen indtil den er klar (ca. 2-3 minutter). Tag kyllingen af panden når den er færdig, og læg den på en tallerken ved siden af.
- Hak løg, jalapenos og hvidløg (og skær eventuelt sukkerærter og hvidkål, når du allerede er i gang), og steg løg, jalapenos og hvidløg i en suppe gryde. Tilsæt alle krydderierne, chili, kokosmælk og kyllingeboullion. Få det til at koge og sæt temperaturen ned, og lad det simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber.
- Tilsæt kylling, hvidkål og sukkerærter, og kog det uden låg indtil hvidkålen har en passende konsistens. Drys med forårsløg og pres lidt lime over retten inden servering!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her