8.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Krydret og velsmagende
- Intens og go'
- Kalorielet men stadig fint mættende
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Kung pao er en kinesisk ret, der laves med en lækker og krydret sauce, og serveres med blomkålsris. Den er yderst velsmagende og krydret, og giver et lille "kick"
Kung pao kylling keto
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 502kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 42g
Fedt: 32g
Fiber: 6g
Ingredienser
Kung pao kylling
- 300 gram kyllingeinderfilet
- 1 spsk kokosolie
- 0,5 stk peberfrugter
- 2 stilke bladselleri
- 40 gram peanuts
- 15 gram frisk ingefær
- 1 stk hvidløgsfed
Sauce
- 2 spsk sojasauce
- 50 ml bouillon
- 1,5 spsk chilisauce
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk rødvinseddike
- 1 tsk sukrin, kan undlades
Blomkålsris
- 1 spsk smør
- 350 gram blomkålsris
Fremgangsmåde
Stegning
- Start med at klargøre dine grøntsager og kylling. Skær derfor peberfrugt i mindre stykker og hak bladselleri fint. Sæt til side, og skær kylling i spisestørrelser.
- Tilsæt kokosolie på en stor pande, og steg kylling til det er gennemstegt. Tag en anden pande eller gryde, og lav saucen imens kyllingen steger.
Sauce
- Tilsæt alle ingredienser i en gryde og varm den lidt op. Rør i det under opkogning. Bruger du ikke Ketolivs Bone Broth, så brug almindelig hønsebouillon.
Sammensatning
- Når dine kyllingestykker er næsten færdige, tilsætter du grøntsagerne og steger med i et par minutter. Tilsæt så peanuts, og steg lidt mere. Til slut hvidløg, revet ingefær og din sauce.
- Skru op for varmen og steg i 3-5 minutter mere
Blomkålsris
- Tilsæt smør på en pande og varm op. Når smørret syder, tilsætter du blomkålsris, og steger det ved hård varme i 2-3 minutter.
Servering
- Server blomkålsris med din lækre og krydrede kung pao kylling. De skal naturligvis spises med spisepinde, så held og lykke med det!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her