5.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Lækre og anderledes
  • God kombination
  • Lækkert Keto måltid

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Beskrivelse af retten:

I den her Keto opskrift laver vi nogle utrolig lækre og smagfulde bagte kyllingefritter. De marineres med en blanding af mandelmel og parmesan, og får en sprød konsistens og en god smag. Vi serverer dem med en sprød salat med spidskål, grofthakkede mangler og en god dressing marinade.

Kyllingefritter med sprød salat

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid20 minutter
Ventetid25 minutter
Samlet tid45 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 716kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 56g
Fedt: 47g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingefritter
  • 2 stk æg
  • 300 gram kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 40 gram mandelmel
  • 45 gram parmesan
  • 0,5 tsk stødt paprika
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,5 tsk cayenne peber
Sprød salat
  • 0,5 stk agurk
  • 75 gram cherrytomater
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 0,5 stk spidskål
  • 30 gram mandler
Salatdressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 0,5 tsk sennep
  • 10 gram græsk yoghurt 10%

Fremgangsmåde

Kyllingefritter
  • Klæk æg i en én skål og bland rundt med en ske, og tilsæt mandelmel, parmesan, paprika, timian, cayenne peber og salt en anden skål. Skær så dine kyllingebryst i lange strimler.
  • Tænd for ovnen på 180° og tag en bradepande med bagepapir. Dyb kyllingestimlerne i æggemassen og derefter i mandelmel blandingen, og læg det på bagepapiret. Gør det med alle kyllingestykkerne. Stryg med lidt olivenolie, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Vend dem lidt undervejs. Lav salaten imens.
Sprød salat
  • Skyl agurk, tomat og spidskål. Skær så agurk i skiver, halver cherrytomater og hak spidskål fint. Hak derefter persille fint, og tilsæt det hele i en stor salatskål.
  • Steg mandler på en tør pande og hak dem groft, og læg dem ovenpå salaten.
  • Lav nu en dressing af olivenolie, æblecidereddike, sennep og græsk yoghurt, samt salt og peber, og bland det godt i salaten.
Servering
  • Server kyllingefritter med den sprøde og smagfulde salat.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her