8.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Smagfuld og lækker sommerret
  • Godt næringsindhold trods vandmelon
  • Hurtig og nem at lave

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

En rigtig lækker og kalorielet ret, der godt nok indeholder vandmelon, men som er ernæringsberegnet fra Frida, og har et super godt og pænt næringsindhold til Keto. Samtidigt smager den herlig, og særligt i sommeren, gør en ret som denne det fornuftigt at leve Keto i sommervarmen. En god og smagfuld ret!

Kyllingesalat med et pift af vandmlon

Bedøm denne ret

1 fra 2 stemmer
Køkkentid15 minutter
Ventetid10 minutter
Samlet tid25 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 417kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 37g
Fedt: 23g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat
  • 125 gram rucola
  • 0,5 stk rødløg
  • 0,25 stk vandmelon 150 gram ca.
  • 0,5 stk agurk
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 bundt frisk basilikum
  • 10 gram græskarkerner
  • 10 gram pinjekerner
  • 1 stk lime
Kylling
  • 1 spsk olivenolie
  • 350 gram kyllingefilet
  • 1 tsk stødt spidskommen

Fremgangsmåde

  • To cook thechicken breast, sprinkle the chicken pieces with a little salt, ground cuminand olive oil. Place in a zip bag and let it sit in the fridge about an hour orovernight.
    Place eachpiece on a skwer before cooking. Preaheat a grill pan to medium-high heat andcook the chicken on both sides until cooked thrue, about 4 minutes. Let it restbefore serving.
    To asamblethe salad, add arugula to an wide plate, top with watermelon, onion, cucumber.Drizzle with olive oil and lemon juice and seeds. Top with basil leaves andserve with the grilled chicken pieces.
Kylling
  • Start med at stege kyllingen ved at krydre det med lidt salt, peber og spidskommen. Skær dem i mindre stykker, og hvis du har lyst, så sæt dem på nogle grillspyd. Steg dem på en pande i olivenolie i 7-8 minutter. Steg dem på alle sider. Lav salaten imens kyllingen steger.
Salat
  • Skyl rucola og agurk, og fjern skrællen fra rødløg. Tag en stor salatskål og tilføj rucola, hak agurk i mindre stykker, og rødløg i ringe. Tilsæt i salaten. Pluk basilikumblade af, og tilsæt ca. halvdelen i din salat nu. Stryg olivenolie over salaten.
  • Tag en tør pande og steg græskarkerner og pinjekerner i middel varme, indtil de bliver lidt sprøde og får farve. Drys dem over salaten, halver lime og pres limesaften over hele salaten nu.
  • Skær vandmelon i mindre skiver drys på toppen. Server din salat med dine lækre kyllingestykker
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her