3.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Utrolig sund
  • Frisk og lækker
  • Kalorielet og mættende

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Denne aspargessalat med splintede mandler og chiafrø har et fantastisk næringsindhold, og er kombineret med frisk og lækker laks. Man kan roligt sige, at denne ret rammer toppen af skalaen hvad angår sund mad, Keto eller ej.

Laks med aspargessalat med splintrede mandler og chiafrø

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid15 minutter
Ventetid10 minutter
Samlet tid25 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 684kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 43g
Fedt: 53g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Stegt laks
  • 300 gram laksefilet
  • 0,5 spsk smør ca. 8 gram
  • 1 stk citron
Salat
  • 40 gram edamamebønner
  • 1 bundt asparges
  • 35 gram radiser ca. 3 radiser
  • 0,5 stk agurk
  • 40 gram mandler eller mandel splinter
  • 1 spsk chiafrø
  • 50 gram feta
Dressing
  • 2 spsk olivenolie eller avocadoolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

Stegt laks
  • Kom lidt smør på en pande, og steg laksen først 2 minutter på kødsiden
    og derefter 5-6 minutter på siden med skind.
Salat
  • Kog dine edamamebønner i saltet vand i en gryde i 2 minutter. Hæld vandet
    fra, hæld koldt vand over, og lad dem afkøle.
  • Snit radiserne. Skær bunden af aspargesene, og skær den øverste del i
    mindre stykker. Skær agurken i skiver, og hak mandlerne, hvis du ikke har købt
    dem som splitter.
  • Kom alle ingredienserne til salaten i en salatskål. Bland det godt rundt.
Dressing og servering
  • Lav dressingen ved at blande olie og citronsaft med en håndfuld hakket
    persille. Hæld dressingen over salaten. Drys derefter mandler og feta på toppen.
  • Skær citronen i skiver, og servér salaten sammen med laks og citronskiver.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her