10.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Hurtig og nem
- God Keto ret at have i fryseren
- Minimal tid i køkkenet
- Skal simre 3-5 timer for at blive RIGTIG god
Beskrivelse af retten:
En god simreret med minimal indsats. Sæt det over, lad det stå og nyd det senere! En lækker Keto chili, der er god at have i fryseren, og som rækker til mindst to dage. Server med low carb blomkålsris til!
Langtidsstegt chili med blomkålsris
Bedøm denne ret
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 666kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 42g
Fedt: 53g
Fiber: 2g
Ingredienser
Langtidsstegt chili
- 2 spsk olivenolie
- 500 gram hakket oksekød
- 6 stk pølser 360 gram
- 3 stk peberfrugter
- 400 gram hakkede tomater
- 2 tsk chilipulver
- 1,5 tsk tørret spidskommen
- 30 gram mørk chokolade 70%, kan undlades
Blomkålsris
- 350 gram blomkålsris
- 2 spsk smør til stegning
Fremgangsmåde
Langtidsstegt chili
- Kom olivenolie i en gryde, og steg det hakkede oksekød, til det er brunet.
- Hak pølser og peberfrugter i mindre stykker, og kom dem i gryden. Lad det stege igennem i 3-4 minutter.
- Tilsæt hakkede tomater, spidskommen, chili, salt og peber, og rør det godt rundt.
- Tilsæt evt. mørk chokolade, og sæt retten på lav varme. Lad det simre i ca.5-7 timer.
Blomkålsris
- Lav dine blomkålsris ved at blende dit blomkål til mindre stykker (du kan ogsåkøbe en færdig pose med blomkålsris).
- Kom smør på en pande, og steg ved hård varme i ca. 3-4 minutter. Krydreventuelt med salt og peber.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her