7.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Nemt og lækkert
- Salat og kød - godt til Keto
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
En hurtig, nem og lækker ret, du sikkert ikke har spist før, og som passer godt til Keto. Vi laver mini farsbrød og bager dem i ovnen, og så laver vi en simpel kålsalat til.
Mini farsbrød med kålsalat
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 617kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 58g
Fedt: 36g
Fiber: 2g
Ingredienser
Mini farsbrød
- 400 gram hakket oksekød
- 1 stk rødløg
- 1 stk æg
- 30 gram flæskesvær
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 tsk tørret oregano
- 2 spsk ketchup
- 0,5 tsk chilipulver
Kålsalat
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk sennep
- 0,5 stk spidskål
- 0,5 bundt radiser
- 1 spsk chiafrø
Fremgangsmåde
Mini farsbrød
- Forvarm ovnen til 180°.
- Hak løg og pres hvidløg i en skål. Tilsæt hakkede oksekød, æg, oregano samt salt og peber og ælt lidt sammen. Blend flæskesvær fint, og bland det i kødmassen. Form store kødboller af kødmassen, ca. 4 stk, og læg dem i et ovnfast fad, der er smurt med lidt fedtstof.
- Vi brugte faktisk muffin-forme, første gang vi lavede opskriften, og det gav et godt resultat på formen, men de er formentligt ikke nødvendige. Bag det i ovnen i 15 minutter.
- Lav en skål med ketcup og chilipulver, og bland det sammen, og tilsæt eventuelt andre krydderier.
Kålsalat
- Bland citronsaft, olivenolie, sennep og salt og peber i en stor skål. Bland det godt. Hak spidskål fint og tilsæt det i skålen, og bland det hele godt sammen. Skyl radiser og skær dem i skiver og tilsæt dem og bland igen. Drys med chiafrø inden servering, og server med dine mini farsbrød, som er toppet med chiliketcup på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her