3.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Meget mættende og lækkert
  • Hurtig at lave
  • Et godt Keto måltid

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

En morgenmadsplatte der er sund og lækkert på Keto, og som kombinerer lidt af hvert. Den er hurtig, nem og smager dejligt, og så mætter den rigtig meget. En super god Keto morgenmad

Morgenmadsplatte med grønt, pølse og æg

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid2 minutter
Ventetid10 minutter
Samlet tid12 minutter
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 543kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 33g
Fedt: 38g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk pølser 60 gram
  • 30 gram bacon 2 skiver
  • 2 stk æg
  • 30 gram blandet salat
  • 20 gram feta, kan undlades

Fremgangsmåde

  • Steg dit bacon på en stor pande, og skær din pølse i skiver imens. Steg pølserne på den samme pande, når æggene er færdig. Når pølserne har fået lidt farve, flytter det ud til siden og klækker 2 æg til spejlæg.
  • Anret din tallerken med salat, eventuelt lidt feta på toppen, spejlæg, bacon og pølse.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her