11.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- God smag
- Spændende og lækker måde at spise peberfrugter
- Super simpel
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
En hurtig og nem ret, hvor vi bager oksefilet i lækre peberfrugter. Retten spiser vi med en simpel salat, dog tilsat majs, som du kan undlade hvis du vil. De supplerer hinanden godt, og udgør et lækkert Keto måltid for store og små.
Oksefilet i peberfrugter
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 775kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 49g
Fedt: 54g
Fiber: 4g
Ingredienser
- 3 stk peberfrugter
- 2 spsk olivenolie
- 1 stk rødløg
- 100 gram champignon
- 450 gram oksesteg
- 2 tsk tørret oregano
- 125 gram revet ost
- 1 bundt frisk persille
Simpel sidesalat
- 2 stk løse tomater
- 0,5 stk agurk
- 40 gram majs
- 40 gram rucola
- 1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Peberfrugter
- Start med at tænde for ovnen på 175°. Halver dine peberfrugter og fjern indmaden. Smør dem med ca 1 spsk olivenolie og læg dem i ovnen i ca. 25 minutter.
- Skær løg i mindre stykker og champignon i skiver. Tilsæt olivenolie til en pande og steg dem i ca. 5-6 minutter. Skær din oksefilet i lange strimler, hvis de ikke er købt sådan, og steg dem med på panden. Tilsæt oregano og hak halvdelen af din persille, og tilføj også denne. Steg til oksefilet er gennemstegt. Tilsæt salt og peber.
- Læg nu ost i bunden af sin peberfrugt og læg derefter lidt af blandingen fra panden. Gør det samme på alle halverede peberfrugter, og drys med persille. Bag det i ovnen i 10 minutter mere.
Salat
- Skær tomater i både og agurk i skiver. Læg rucola i bunden, tomater, agurker, spred majs, og stryg med olivenolie. Server salaten med de bagte peberfrugter
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her