4.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Super god sammensætning
  • Kalorielet og mætter ganske godt
  • Giver et kick og smager super godt

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Beskrivelse af retten:

Denne orientalske kylling i karry, er en ekstra god version af slagsen, der er super kalorierlet, og som mætter godt. Den er meget velsmagende i sin krydrede essence, og giver et kick. Den kombineres med broccoli, som blandes i selve retten, og fungerer rigtig godt.

 

Orientalsk kylling i karry med broccolibuketter

Bedøm denne ret

4.20 fra 5 stemmer
Køkkentid15 minutter
Ventetid20 minutter
Samlet tid35 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 407kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 44g
Fedt: 21g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Orientalsk kylling i karry
  • 1 spsk tørret spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 tsk stødt paprika
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk stødt karry
  • 1 spsk olivenolie
  • 350 gram kyllingebryst
  • 1 spsk smør
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 3 stilke forårsløg
  • 400 gram kokosmælk
  • 1 spsk ketchup
  • 200 ml bouillon
Broccolibuketter
  • 1 stk broccoli

Fremgangsmåde

  • Bland alle krydderiene i en skål sammen med olivenolie. Skær kylling i strimler og tilsæt til skålen. Bland det godt rundt.
  • Tag en dyb pande, tilsæt smør og steg kylling i ca. 3 minutter.
  • Pres hvidløgsfed til panden og steg lidt, hak forårsløg fint og steg med i 1-2 minutter. Tilsæt så kokosmælk og ketchup, sammen med din bouillon (bone broth). Steg i 10 minutters tid ved middel varme
  • Skær broccoli i buketter imens. Tilsæt dem til retten, sæt et låg op, og steg dem i ca. 3-4 minutter, hvor du rører i det en gang imellem. Smag til med karry, salt og peber, og server eventuelt med lidt finthakket forårsløg på toppen inden spisetid.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her