4.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Super god sammensætning
- Kalorielet og mætter ganske godt
- Giver et kick og smager super godt
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Denne orientalske kylling i karry, er en ekstra god version af slagsen, der er super kalorierlet, og som mætter godt. Den er meget velsmagende i sin krydrede essence, og giver et kick. Den kombineres med broccoli, som blandes i selve retten, og fungerer rigtig godt.
Orientalsk kylling i karry med broccolibuketter
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 407kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 44g
Fedt: 21g
Fiber: 3g
Ingredienser
Orientalsk kylling i karry
- 1 spsk tørret spidskommen
- 2 tsk stødt koriander
- 2 tsk stødt paprika
- 0,5 tsk cayennepeber
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk stødt karry
- 1 spsk olivenolie
- 350 gram kyllingebryst
- 1 spsk smør
- 2 stk hvidløgsfed
- 3 stilke forårsløg
- 400 gram kokosmælk
- 1 spsk ketchup
- 200 ml bouillon
Broccolibuketter
- 1 stk broccoli
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderiene i en skål sammen med olivenolie. Skær kylling i strimler og tilsæt til skålen. Bland det godt rundt.
- Tag en dyb pande, tilsæt smør og steg kylling i ca. 3 minutter.
- Pres hvidløgsfed til panden og steg lidt, hak forårsløg fint og steg med i 1-2 minutter. Tilsæt så kokosmælk og ketchup, sammen med din bouillon (bone broth). Steg i 10 minutters tid ved middel varme
- Skær broccoli i buketter imens. Tilsæt dem til retten, sæt et låg op, og steg dem i ca. 3-4 minutter, hvor du rører i det en gang imellem. Smag til med karry, salt og peber, og server eventuelt med lidt finthakket forårsløg på toppen inden spisetid.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her