5.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Hurtigt og simpelt at lave
  • Gode pommes frites

 

  • Lidt for simpelt. Spæd eventuelt til med en lille salat
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Beskrivelse af retten:

Hurtig og lækker kombination af paneret fisk og fritter. Hokkaidogræskar er low carb, og er et lækkert og faktisk ret sødt alternativ til almindelige pommes fritter. De smager godt, og i kombination med sesampaneret laks, gør de det rigtig fint

Paneret torsk med hokkaidofritter

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 minutter
Ventetid30 minutter
Samlet tid45 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 663kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 48g
Fedt: 40g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Hokkaidofritter
  • 1 stk hokkaido græskar
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret timian
Paneret torsk
  • 400 gram torsk
  • 50 gram sesamfrø
  • 1 stk æg

Fremgangsmåde

Hokkaidofritter
  • Tænd for ovnen på 200° C. Skær hokkaido over på midten og fjern kernerne. Skær lange strimler af grøntsagen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stryg dem med olivenolie og salt og peber.
  • Giv dem ca. 30 minutter i ovnen, og vend dem gerne en gang eller to, så de får sprød skorpe på begge sider
Paneret torsk
  • Start med at tage 2 skåle, klække et æg i den ene og tilsætte sesamfrø, 0,5 tsk fint salt og lidt peber i den anden skål. Du kan vælge at bruge dine sesamfrø som de er, eller blende dem i eksempelvis en kaffekværn eller miniblender
  • Tilsæt lidt fedtstof på en pande på middelvarme. Vend din fisk i æg, derefter i sesamblandingen, og steg dem på panden i maksimalt 2-3 minutter på hver side.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her