5.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Hurtigt og simpelt at lave
- Gode pommes frites
- Lidt for simpelt. Spæd eventuelt til med en lille salat
Beskrivelse af retten:
Hurtig og lækker kombination af paneret fisk og fritter. Hokkaidogræskar er low carb, og er et lækkert og faktisk ret sødt alternativ til almindelige pommes fritter. De smager godt, og i kombination med sesampaneret laks, gør de det rigtig fint
Paneret torsk med hokkaidofritter
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 663kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 48g
Fedt: 40g
Fiber: 6g
Ingredienser
Hokkaidofritter
- 1 stk hokkaido græskar
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret timian
Paneret torsk
- 400 gram torsk
- 50 gram sesamfrø
- 1 stk æg
Fremgangsmåde
Hokkaidofritter
- Tænd for ovnen på 200° C. Skær hokkaido over på midten og fjern kernerne. Skær lange strimler af grøntsagen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stryg dem med olivenolie og salt og peber.
- Giv dem ca. 30 minutter i ovnen, og vend dem gerne en gang eller to, så de får sprød skorpe på begge sider
Paneret torsk
- Start med at tage 2 skåle, klække et æg i den ene og tilsætte sesamfrø, 0,5 tsk fint salt og lidt peber i den anden skål. Du kan vælge at bruge dine sesamfrø som de er, eller blende dem i eksempelvis en kaffekværn eller miniblender
- Tilsæt lidt fedtstof på en pande på middelvarme. Vend din fisk i æg, derefter i sesamblandingen, og steg dem på panden i maksimalt 2-3 minutter på hver side.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her