11.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Godt som tilbehør
- Masser af B, E og K-vitamin
- Sprøde og lækre
- Liberalt, grundet 11 kulhydrater per portion kun for tilbehør
Beskrivelse af retten:
Knasende sprøde fritter, som er nemme at lave. Et godt alternativ til pommes fritter af kartofler. Knoldselleri er fyldt med C-vitamin, B6-vitamin, magnesium, kalium, mangan og fosfor, og er derfor en fantastisk grøntsag at få nok af, og i denne opskrift, bliver de lækre og sprøde.
Pommes frittes af knoldselleri
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Liberal LCHF]
Kalorier: 247kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 5g
Fedt: 19g
Fiber: 10g
Ingredienser
- 1 stk knoldselleri ca. 600 gram spiselig knoldselleri
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 tsk tørret oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200° C
- Skræl knoldselleriet, og skær det ud i den størrelse fritter som du ønsker
- Kom fritterne på en bageplade, og hæld olie over - vend rundt i fritterne, og drys med salt, peber og organo - eller andre krydderier
- Bages i ca. 30 minutter - eller indtil de har den ønskede sprødhed. Vend i dem et par gange undervejs. Du kan også lave endnu mere sprøde pommes frittes af knoldselleri, hvis du bruger en airfryer.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her