3.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Lækkert til flæskestegsrester

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
10
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

I denne ret bruger vi gårsdagens flæskesteg til at lave en lækker ribbenstegssandwich. Vi skal have lavet vores keto sandwich brød, så det er ikke som andre traditionelle rester, der bare kræver et opkog. Det er dog en god måde at udnytte rester fra flæskestegen på en yderst lækker måde! Vi beklager, at vi mangler et godt billede af denne ret!

Rester: Ribbenstegssandwich med flæskesteg og rødkål

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid15 minutter
Ventetid40 minutter
Samlet tid55 minutter
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 747kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 36.3g
Fedt: 61.7g
Fiber: 9g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk dag to: flæskesteg
  • 15 gram mayonnaise
  • 1 stk syltede agurker
  • 0,25 stk rødkål
Sandwich brød

Fremgangsmåde

Sandwich brød
  • Tænd for ovnen på 200°
  • Bland alle ingredienserne i en skål og pisk det med en elpisker i 30 sekunder. Hvis det hurtigt bliver for klistret, må du ælte resten med fingrene, men konsistens burde være lidt klistret, men til at arbejde med. Ellers kan du tage lidt olie på fingrene, så dejen slipper bedre.
  • Form fladt sandwich brød med 2-3 cm i tykkelsen, drys eventuelt med lidt sesamfrø og bag i ovnen i ca. 40 minutter. Halver det når det er gennembagt og lav en ribbenstegs sandwich med mayonnaise, rødkål, syltede agurker og flæskesteg
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her