3.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- En lækker og velsmagende salatret på Keto
- Kan fint stå selvstændigt som aftensmad
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Her laver vi en salat er flere simple elementer. Den tager ganske kort tid at lave, og kombinerer en række friske og i sig selv smagfulde ingredienser, til en samlede og vellykket Keto kombination. Nogle gange, er det simple det bedste.
Ristet chorizo, avocado og feta salat
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 620kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 27g
Fedt: 53g
Fiber: 3g
Ingredienser
Kød
- 200 gram chorizo helst små i størrelsen
Dressing
- 1 tsk hvidvinseddike
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 tsk sennep
- 3 spsk citronsaft
Salat og servering
- 100 gram cherrytomater
- 100 gram blandet salat
- 1 stk frisk karse, kan undlades
- 0,5 stk avocado
- 100 gram feta
Fremgangsmåde
Kød
- Skær chorizo i helt små stykker og rist det på panden. Du behøver ikke fedtstof, da der er rigeligt i pølsen. Rist til de får en sprød kant, og lav salaten i mens.
Dressing
- Lav en dressing af hvidvindeddike, olivenolie, sennep og citron, og mix det godt rundt. Smag til og tilsæt det der eventuelt mangler efter dine smagsløg.
Salat og servering
- Skær cherrytomater i halve og anret en tallerken med blandet salat, brøndkarse, en halv avocado og chorizo. Drys med feta på toppen og hæld dressingen over.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her