10.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Hurtig og nemt
- Lækkert
- Det meste af fedtet kommer fra olie, som er næringsfattigt
Beskrivelse af retten:
En salat med rucola, kerner, olivenolie og et lækkert stykke kylling. Vi laver desuden en god dressing, der krydres med lidt timian og andre ting, der gør salaten lidt federe og lækre. Retten er hurtig, nem, lækker og mættende
Rucolasalat med bagte tomater
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 457kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 17g
Fedt: 39g
Fiber: 4g
Ingredienser
Salat
- 250 gram kyllingebryst
- 200 gram rucola
- 100 gram frisk spinat
- 50 gram cherrytomater
- 1 spsk olivenolie
- 40 gram solsikkekerner
Dressing
- 2 spsk olivenolie
- 3 stk hvidløgsfed
- 2 tsk æblecidereddike
- 1 tsk sennep
Fremgangsmåde
- Krydder kyllingen og steg det på panden i lidt olivenolie
- Lav dressingen imens, ved at blande olivenolie og æblecidereddike i en skål Tilsæt så sennep og pres hvidløg i skålen, evt. lidt sukrin hvis du har det hjemme. Bland det godt, og gem det til servering.
- Hak spinat og læg det i en skål med rucola. Tilsæt cherrytomater og drys med salt og peber.
- Steg solsikkekerner på en tør pande i 2-3 minutter. Hæld dressingen over salaten imens og bland den godt. Drys kerner over salaten og læg kylling ved. Hurtigt og lækkert!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her