10.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Smagfuld og lækker
  • God til madpakke

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Retten er i sig selv ret simpel, men giver til sammen et super nærende og smagfuldt måltid, som holder dig mæt det meste af dagen. Mormor dressingen er rigtig god, kan ikke undværes, og gør rettens samlede ernæringsindhold egnet til keto

Salat med kylling, avocado og mormor dressing

Bedøm denne ret

4 fra 3 stemmer
Køkkentid15 minutter
Ventetid10 minutter
Samlet tid25 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 711kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 62g
Fedt: 56g
Fiber: 10g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat
  • 60 gram bacon
  • 200 gram kyllingebryst
  • 150 gram frisk spinat
  • 40 gram tomater
  • 0,5 stk agurk
  • 20 gram radiser
  • 0,5 stk avocado
  • 15 gram mandler
Mormor dressing
  • 100 ml fløde 18%
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 tsk sukrin

Fremgangsmåde

Bacon og kylling
  • Steg bacon på en pande uden fedtstof. Der er rigeligt med fedt i bacon, så vi bruger fedtet derfra. Når din bacon er nogenlunde efter dine behov, tager du det af, og lægger dine kyllingestykker på panden. Krydder dem med salt og peber, og vend dem med det samme, og krydder den anden side.
Mormor dressing og salat
  • Lav mormor dressingen imens kyllingen steger. Bland fløde, citron, sukrin samt salt og peber i en skål. Rør det godt rundt, og smag til med mere citron, salt og peber. Skal du spise retten til madpakke, anbefaler vi, at hælde dressingen i en lufttæt beholder, og tage den med, men ikke hælde den over salaten før den skal spises, da den ellers bliver blød.
  • Skær salat groft, agurk og radiser i skiver, og avocado i skiver også. Halver tomater, og anret nu salaten på en tallerken, eller i en madpakke. Tilsæt mandler, kylling og eventuelt bacon
  • Hæl dressingen over din salat inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her