9.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Grønt og lækkert
- Simpelt og godt
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
En lækker og frisk aftensmadssalat, der blander simple ingredienser med en god dressing af valnødder og citron. Den er super hurtig at lave, og udgør det lækkert og sundt måltid for alle, Keto eller ej.
Smagfuldt kyllingesalat med valnøddedressing
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 646kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 41g
Fedt: 50g
Fiber: 4g
Ingredienser
- 350 gram kyllingebryst
- 1 stk avocado
- 45 gram frisk spinat
- 1 stk rødløg
- 20 gram valnødder
Valnøddedressing
- 35 gram valnødder
- 1 stk skalotteløg
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret timian
- 2 spsk citron
Fremgangsmåde
Valnøddedressing
- Rist valnødder på en pande i 3-4 minutter. Tilsæt dem i en blender eller foodprocessor, og hak dem. Skær skalotteløg fint og tilsæt det også. Tilsæt olivenolie, timian og 2 spsk citron, samt 1 tsk citronskræl. Smag den til med salt og peber.
Salaten
- Krydder kyllingen med salt og peber, og steg det på en pande, indtil det er gennemstegt. Lav resten af salaten imens.
- Skær rødløg i strimler og tilsæt spinat til en tallerken. Læg derefter rødløg i salaten, halver avocado, fjern stenen, skær den i skiver, og tilsæt det også i salaten.
Servering
- Hæld valnøddedressingen over salaten, og læg kyllingen på.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her