7.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Sundt og velsmagende
  • Simpel og hurtig at lave

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Smag
7
Tid
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Beskrivelse af retten:

Dejlig frisk vinterlig salat, der kan bruges som tilbehør til et utal af retter. Mange muligheder for variation af ekstra ingredienser fra gang til gang. kun fantasien sætter grænser. 

Spidskålssalat

Bedøm denne ret

3.50 fra 2 stemmer
Køkkentid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 126kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 5g
Fedt: 7g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk spidskål
  • 2 stk forårsløg
  • 35 gram radiser
  • 1 stk peberfrugter
  • 150 ml fløde 18%
  • 3 spsk citronsaft
  • 10 gram sukrin ca. 1 spsk
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber

Fremgangsmåde

  • Fjern stokken på spidskålet, og snit det herefter tyndt
  • Skær forårsløg, radiser og grøn peber i tern, og tilsæt dem til kålet. Tilsæt andre ting fra køleskabet, hvis du har mad du skal have gjort "kål" på!
  • Lav en dressing ved at blande fløde, citron/limesaft og sukrin. Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over kålen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her