5.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Lækker og frisk
  • Sund og sommerlig

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Blåbær er undervurderet i salater, og er samtidigt kulhydratfattige. De passer imod al forventning fantastisk sammen med feta og valnødder, og i denne salat, kombinerer vi den med spinat og rucola. Den er hurtig, nem at lave og smager dejligt

Spinatsalat med blåbær, feta og valnødder

Bedøm denne ret

4.80 fra 5 stemmer
Køkkentid10 minutter
Samlet tid5 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 229kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 8g
Fedt: 19g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 100 gram frisk spinat
  • 50 gram rucola
  • 0,5 stk agurk
  • 50 gram blåbær
  • 10 gram tranebær, kan undlades
  • 20 gram pekannødder eller valnødder, mandler
  • 50 gram feta
Salatdressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,5 tsk balsamico eddike

Fremgangsmåde

  • Skyl spinat, rucola, agurk og blåbær. Hak nu spinat, og skær agurker i skiver. Læg grøntsagerne i en skål og fordel blåbær og tranebær over. Hak nu dine nødder groft, rist dem på pande og hæld dem ligeledes over salaten, sammen med feta.
  • Lav en blanding af olivenolie, oregano, salt og peber og balsamicoeddike, bland det sammen og hæld det over salaten.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her