4.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Kulhydratfattig
- Fyldt med fibre og vitaminer
- Hurtig at lave, og bliver på denne måde sprøde og lækre
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Blomkålsris er på Keto brugt som tilbehør i mange retter. En ellers sund og low, kan blive endnu sundere, ved at kombinere vitaminrige grøntsager fra blomkål. I denne nemme opskrift på blomkålsris, steger vi dem, så bliver sprøde og gode.
Sprøde blomkålsris, der faktisk smager godt
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 86kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 4g
Fedt: 6g
Fiber: 4g
Ingredienser
- 350 gram blomkålsris
- 1 spsk smør
Fremgangsmåde
Blomkålsris
- Laver du blomkålsris fra bunden, skal du først skære dem i buketter, og derefter blende dem i en foodprocessor, og pas på med, at blende dem for meget, da de hurtigt bliver til mos. Den nemmeste løsning er, at købe dem færdighakket eller på frost.
- Tag nu en pande, og tilsæt smør. Varm den op, og lige når smørret syder, tilsætter du dine blomkålsris. Steg den ved hård varme i ca. 3-5 minutter. Det skal være så varmt, at du er nødt til at vende i det ofte, for at undgå, at de brænder på. Efter nogle minutter har du nogle vildt gode blomkålsris, og du kan naturligvis krydre dem som du vil, under stegningen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her