8.0 Kulhydrater / pers.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 692
Beskrivelse af retten:
En hurtig lavet ret, der kombinerer både kød og grønt i et. Kan laves med præcist det kød/grønt man evt. har liggende i køleskabet, og kan derfor varieres fra gang til gang.
Squashbåde med fyld
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Low carb]
Kalorier: 445kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 47g
Fedt: 22g
Fiber: 0g
Ingredienser
- 2 stk squash
- 300 gram hakket oksekød
- 40 gram tomatpure
- 100 gram champignon
- 1 stk rødløg
- 1 stk peberfrugter
- 2 tsk tørret oregano
- 100 gram revet ost
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200° C
- Skær champignonen i små stykker, og steg på panden i smør. Steg kødet på samme pande, indtil det er gennemstegt. Hak løg og peberfrugter i mens, og tilsæt det også. Krydder med oregano, og smag til med salt og peber.
- Halvér squashen, og skrab midterfyldet ud. Bland det enten i retten på panden, eller smid det ud.
- Smør tomatpure i bunden af squashen, og fordel kødfyldet i dine squash både. Drys med ost på toppen
- Bag i ovnen i 15-20 min. til osten er gylden
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her