11.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Lækre grillspyd og en simpel og lækker salat til
  • Hurtig at lave
  • Smager godt
  • Pænt ernæringsindhold

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

En fantastisk og lækker ret, der blander kødspyd i sin bedste form, lavet af mørbrad, peberfrugt og lidt løg, og naturligvis i en lækker marinade, sammen med en god og simpel gulerodssalat. Vi topper den med feta og græskarkerner.

Svinemørbrad på spyd med gulerod- og feta salat

Bedøm denne ret

Endnu ikke bedømt
Køkkentid20 minutter
Ventetid15 minutter
Samlet tid35 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 594kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 49g
Fedt: 36g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kødspyd
  • 400 gram svinemørbrad
  • 1 stk peberfrugter
  • 1 stk rødløg
Marinade til kødet
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk stødt paprika
  • 1 tsk salt
  • 50 ml rødvin
Gulerod- og feta salat
  • 3 stk gulerødder
  • 50 gram feta
  • 2 spsk græskarkerner
  • 0,5 stk grapefrugt
Salatdressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk stødt spidskommen

Fremgangsmåde

  • Start med at lægge dine spyd i vand hvis de er lavet af træ. Så brænder de ikke så nemt i ovnen/på grillen.
  • Tag så en skål og bland alle ingredienserne for marinaden til spydene. Skær svinemørbrad i skiver. Skyl peberfrugt og skær siderne af den, og skær peberfrugt stykkerne i spisestørrelser. Fjern skræl på løg og skær i spisestørrelser. Vend peberfrugt, løg og svinemørbad i marinaden, læg på et fad eller en tallerken, og hæld resten af marinaden over. Lad det trække i 10 minutters tid.
  • Så laver vi salaten imens, da spydene blot skal på grillen i 5 minutter. Bager du dem i ovnen skal de have 15-20 minutter ved 200°, og skal vendes en gang imellem.
  • Skræl gulerødderne og riv det på et rivejern. Steg græskarkerner på en tør pande i middel varme i et par minutter, og vend dem nogle gange. Skræl din grapefrugt og riv nogle spisestørrelser fri og drys på salaten. Sidst men ikke mindst, så drys feta på toppen, og slutteligt de ristede græskarkerner.
  • Lav en marinade af olivenolie, spidskommen og citronsaft, og hæld den over salaten inden servering.
  • Grill dine grillspyd på en grill i ca. 5-7 minutter. Vend dem ofte.
  • Server dine grillspyd med gulerod- og feta salaten
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her