10.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Anderledes og lækker
- Godt med kostfibre og protein
- God Keto ret, der er kaloriefattig og alligevel mættende
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/functionalfoods.dk/public_html/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 706
Beskrivelse af retten:
Thai kødboller med feta, lime og koriander, fordelt på en lækker og frisk thailandsk inspireret salat og dressing. Retten får sit østlige præg fra koriander, ingefær og lime, og rammer plet på ernæringsindholdet for Keto
Thai kødboller med peanutsalat med mynte og koriander
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 582kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 15g
Fedt: 49g
Fiber: 12g
Ingredienser
Kødboller
- 1 stk skalotteløg
- 1 bundt frisk koriander
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 stk lime
- 40 gram feta
- 2 spsk pofiber
- 400 gram hakket oksekød
- 1 tsk fiskesauce
- 1 spsk olivenolie
Thaisalat
- 200 gram blandet salat
- 150 gram cherrytomater
- 1 stk rødløg
- 0,5 stk agurk
- 1 bundt frisk mynte
- 50 gram peanuts
Dressing
- 1 stk lime
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk fiskesauce
- 1 spsk sojasauce
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 tsk sukrin, kan undlades
- 10 gram frisk ingefær
Fremgangsmåde
Kødboller
- Hak løg og koriander fint, og pres hvidløget. Pres saften af limen, og rivskallen fint.
- Smuldr feta i en skål. Tilsæt pofiber, hakket oksekød, hvidløg, skalotteløg, fiskesauce, limesaft, limeskal og en håndfuld koriander.
- Form kødboller med en ske, eller brug hænderne. Steg dem på en pande i olivenolie.
Salat
- Skyl grøntsagerne, og læg salaten i bunden af en skål eller et stort fad. Hak agurk, rødløg og mynte, og spred det over salaten. Drys med peanuts.
- Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten før servering. Servér salaten med kødboller til.
Prisudregningen er lavet fra et lavpris supermarked som REMA1000. Specialprodukter er ikke medregnet og enkelte dagligvarer som olivenolie. Prisen er per person.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her