7.0
Kulhydrater / pers.

Egnet til:

  • Super nem og hurtig at lave
  • Krydret og smagfuld

 

  • Ganske få fibre
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Beskrivelse af retten:

Kokosmælk, hvidløg, ingefær, kylling og mange andre lækre sager, gør denne suppe til en Keto supersuppe på en stormende og køling efterårsdag! Den er ekstremt sund, simpel og kraftig i smagen

Tom Kha Gai, en lækker thailandsk suppe

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 minutter
Ventetid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 548kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 32g
Fedt: 42g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 300 gram kyllingebryst
  • 400 gram kokosmælk
  • 400 ml bouillon
  • 400 ml vand*
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 stk lime
  • 20 gram frisk ingefær revet
  • 0,5 tsk tørret basilikum
  • 0,25 tsk stødt spidskommen, kan undlades
  • 30 gram creme fraiche 18%
  • 0,5 stk broccoli til broccoliris

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingen i spisestørrelser, og steg dem i lidt fedtstof i en stor gryde. Steg, til det er gennemstegt.
  • Tilsæt kokosmælk i gryden sammen med kyllingebouillon, vand, rød karyypasta, pressede hvidløgsfed, limesaft, revet ingefær, salt, basilikum og evt. spidskommen.
  • Kog det op, til det bobler, og sænk temperaturen til middel varme. Læg låg på gryden, og lad det simre i 25 minutter.
  • Tilsæt cremefraiche, og lad det simre i 5 minutter mere. Servér, som den er, eller med broccoli- eller blomkålsris til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her