7.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Super nem og hurtig at lave
- Krydret og smagfuld
- Ganske få fibre
Beskrivelse af retten:
Kokosmælk, hvidløg, ingefær, kylling og mange andre lækre sager, gør denne suppe til en Keto supersuppe på en stormende og køling efterårsdag! Den er ekstremt sund, simpel og kraftig i smagen
Tom Kha Gai, en lækker thailandsk suppe
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 548kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 32g
Fedt: 42g
Fiber: 1g
Ingredienser
- 300 gram kyllingebryst
- 400 gram kokosmælk
- 400 ml bouillon
- 400 ml vand*
- 1 tsk rød karrypasta
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 stk lime
- 20 gram frisk ingefær revet
- 0,5 tsk tørret basilikum
- 0,25 tsk stødt spidskommen, kan undlades
- 30 gram creme fraiche 18%
- 0,5 stk broccoli til broccoliris
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i spisestørrelser, og steg dem i lidt fedtstof i en stor gryde. Steg, til det er gennemstegt.
- Tilsæt kokosmælk i gryden sammen med kyllingebouillon, vand, rød karyypasta, pressede hvidløgsfed, limesaft, revet ingefær, salt, basilikum og evt. spidskommen.
- Kog det op, til det bobler, og sænk temperaturen til middel varme. Læg låg på gryden, og lad det simre i 25 minutter.
- Tilsæt cremefraiche, og lad det simre i 5 minutter mere. Servér, som den er, eller med broccoli- eller blomkålsris til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her