4.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Hurtig og nemme, både som dessert og almindelige pandekager
- Pænt næringsindhold
- Dejlig tynde pandekager!
- Lidt eftersmag af kokosfibermelen
Beskrivelse af retten:
En god omgang tynde pandekager, som rent faktisk ikke er besværlige at lave, og som faktisk bliver tynde. Her er de! De smager rigtig godt, har en fin konsistens og er lavet på æg, kokos, lidt husk og sødestof, som samlet set giver et rigtig godt næringsindhold til Keto
Tynde dessertpandekager af kokosfibermel
Bedøm denne ret
Opskrift til: 2 pandekager
Type: [Keto]
Kalorier: 290kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 17g
Fedt: 14g
Fiber: 8g
Ingredienser
- 3 stk æg
- 30 gram kokosfibermel 3 spsk
- 5 tsk sukrin 1 tsk
- 1 spsk loppefrøskaller
- 50 ml kogende vand*
- 10 gram smør 1 tsk
- 30 gram mørk chokolade 85%, kan undlades smeltet
- 30 gram hindbær
Fremgangsmåde
- Pisk æg, kokosfibermel, sukrin og loppefrøskaller med et helt almindeligt håndpiskeris. Tilsæt derefter kogende vand og pisk igen. Lad massen trække i 5 minutter i køleskabet.
- Tilsæt smør på en pande og sæt den på middel varme. For at pandekagen nemt slipper panden, skal du sikre dig, at der har været smør over hele panden, så der ikke er områder der ikke er fedtet.
- Find en dejskraber, som du lige skal bruge kortvarigt til at fordele dejen på panden. Når panden er varm, tilsætter du halvdelen af pandekagemassen (hvis du laver én portion, som er til 2 pandekager), og fordeler den ved at vende panden rundt. Brug dejskraberen til at fordele resten af massen, hvis den har behov for det.
- Steg pandekagen til den er færdig på den ene side og vend den med dejskraberen og eventuelt en paletkniv samtidigt. Steg den på den anden side.
- Smelt chokolade i mikrobølgeovnen og fordel det over pandekagen inden servering, og eventuelt sammen med hindbær
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her