1.0 Kulhydrater / pers.
Egnet til:
- Smager utrolig godt
- Kun 1 kulhydrat per muffin
- En del sukrin
Beskrivelse af retten:
De har muffins var et stort eksperiment, og vi havde ikke regnet med, at de blev så gode. De så smattede ud ved bagning - men resultatet er utroligt. Det er vildt at tænke på, at der er 1 kulhydrat per muffin. De smager SÅ godt, og så er de low carb og ja, faktisk sunde.
Blåbær muffins
Bedøm denne ret
Opskrift til: 12 muffins
Type: [Keto], [Liberal LCHF]
Kalorier: 323kcal
Kulhydrater: 1g
Protein: 11g
Fedt: 26g
Fiber: 1g
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 180 C
- Bland mandelmel, kokosmel, bagepulver og salt i én mindre skål, og sukrin, kokosolie, æg, vaniljepulver i en stor skål.
- Blend indholdet i skålen med æg, indtil det er godt rørt, 1-2 minutter. Rør melblandingen rundt, og bland det ned i den store skål, imens du blender.
- Smid blåbær i dejen og bland det lidt rundt. Vi brugte frosne blåbær, for at de holdte strukturen under bagning. Det er et lille pro tip!
- Du kan også smide lidt mørk chokolade i massen, for at få nogle chokoladseklumper her og der.
- Vi bagte vores på 15 minutter på 180 grader, skruede op på 200 grader og bagte dem, til de havde en sprød og god kulør. De kan virke lidt bløde, men samler sig hurtigt, når de afkøles.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her
Er mandelmelet fedtreduceret eller ej?
Mvh Vicky
Ikke fedtreduceret, men jeg tror faktisk, at begge kan bruges uden at det har de store konsekvenser for konsistensen
Er ved at bage disse muffins og glæder mig til at smage dem. Kan de fryses ned?
De smager godt, men de er meget bløde (også efter afkøling) og med en sødme der mere er kage end muffins.
12 personer er opskriften til – betyder det, der bliver 12 muffins ud af opskriften?
Jep Karen! Vi retter det lige til 12 muffins i stedet – det er mere passende!
De var gode 🙂
Det ser lækkert ud. men jeg mangler nogle steps i fremgangsmåde.
hvor længe skal de i ovnen og hvor varmt skal den være?
Ah det er godt set Naor! Vi bagte dem ved 180 grader i ca 15 minutter, og så skruede vi op på 200, og gav dem indtil de havde en god skorpe og en pæn farve – de kan virke lidt bløde på grund af den smeltede sukrin, men den samler sig og bliver mere fast
Tak. Jeg glæder mig til at prøve dem i morgen 🙂